kijken naar zeepbellen

Op een van de laatste mooie zomeravonden van dit jaar ging ik er op uit voor een familiereportage in Wolvega. Wat troffen we het! Het was nog lekker warm en het zonnetje gaf een mooie warme tint die op alle foto’s terug te zien is.

Voor deze familiereportage streken we neer in de Nieuwe Aanleg in Wolvega. Omdat de zon al snel zakt in deze tijd van het jaar gingen we eerst het park in. Foto’s maken op het altijd populaire bruggetje en op de mooie laantjes onder de bomen.

Eliza is dol op acteren en dat zie je meteen. Eerst even een paar foto’s met papa en mama, maar daarna is zij de ster van deze reportage. Ze is niet bang voor de camera en poseert er naar hartenlust op los. Wat heerlijk om foto’s van te maken!

Na een tijdje is het nieuwe er wel vanaf en merken we dat het eigenlijk al bedtijd is voor Eliza. Maar wat is er nou leuker dan extra lang opblijven?! De trukendoos wordt opengetrokken en de bellenblaas komt tevoorschijn. Wat een pret!

Lekker achter alle bellen aan rennen, ze proberen te vangen en natuurlijk zelf bellen blazen. We verplaatsen de shoot nog even naar een opener gedeelte van de Nieuwe Aanleg. Daar kunnen we nog even lekker dollen en gek doen, voordat het toch echt bedtijd is….

gezin op het bruggetje
familiefoto's op het bruggetje
portret meisje
portret kind
foto meisje
close-up portret meisje
portret gezin
portret moeder-dochter
plezier moeder dochter
plezier met zeepbellen portret
portret meisje zeepbellen

Familiereportage

Wil jij ook een familiereportage? Kijk dan snel naar de mogelijkheden op deze pagina!

Inspiratie

Kijk voor meer inspiratie op het blogje over een mooie herfstreportage of deze zomerse familieshoot.

Warme groet,

Anneke van Vleeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.