De familie Swartjes heb ik al eens eerder gefotografeerd. Toen Lize werd geboren heb ik daar een newborn reportage gemaakt. Het klikte goed en nu kwamen ze terug voor een kind en gezin reportage. Met de herfstkleuren op de achtergrond is het een prachtig resultaat geworden.

Nieuwsgierig

Daan is een lekker nieuwsgierig mannetje. Hij was er al helemaal klaar voor en vroeg me de oren van het hoofd. Het foto’s maken was ook wel leuk, maar vragen stellen was eigenlijk belangrijker ;-). Ik moest hem dus een beetje afleiden en het fotograferen interessant voor hem maken, dus ik heb blaadjes en bubbels ingezet.

Lekker vrolijk

Lize was de hele reportage lekker vrolijk. Ze is heel makkelijk en doet het erg goed op de foto’s. Voor mij een droom om te fotograferen!

Mooie momenten

Wat ik vaak het allerleukste aan dit soort reportages vind, zijn die gestolen momentjes tussendoor. Niet geposeerd, lekker spontaan en zo waardevol!

Licht

Ik vind het altijd weer bijzonder om te zien wat verschillende seizoenen doen met mijn foto’s. Ik kan in elk seizoen foto’s maken en het licht is elke keer weer anders, wat ook weer een andere sfeer geeft. In de herfst spatten de oranje, rode, gele en groene tinten van het scherm. Mijn favoriete seizoen om foto’s te maken!

Kind en gezin reportage

Wil jij ook een mooie reportage van jouw gezin? Kijk dan eens naar de mogelijkheden en ik hoor graag van jullie!

Warme groet,
Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.