Because words are not enough

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Nu hebben jullie vast al plannen voor een mooie locatie, de perfecte jurk, die heerlijke taart en dat unieke boeket. Maar wat heb je daar aan als er geen mooie foto’s van zijn? Bruidsfotografie is een van de belangrijkste dingen om te regelen voor jullie bruiloft. Ik maak kleurrijke, spontane foto’s die de herinneringen aan jullie dag levend houden.

Ik loop graag met jullie mee op jullie speciale dag. Omdat ik rustig van aard ben en me graag op de achtergrond houd merk je vaak niet dat ik er ben en daarom kan ik ontspannen foto’s van jullie maken. Gewoon zoals jullie zijn. Wil je graag weten of ik beschikbaar ben op jullie dag? Check het snel even en stuur een berichtje!


Portfolio

previous arrow
next arrow
Slider

Wat kun je verwachten?

Voor

Als ik beschikbaar ben op jullie dag kom ik graag een keertje vrijblijvend langs om kennis met jullie te maken. We bespreken dan jullie wensen en verwachtingen en kijken of het ook goed klikt. Daarnaast geef ik alvast een inkijkje in de verschillende mogelijkheden wat betreft de trouwalbums.

Ongeveer een week voor de bruiloft hebben we nog even contact over de laatste details. Ik ontvang graag een draaiboek en de adressen van de feestlocaties.

Tijdens

Op de dag zelf moet je natuurlijk voluit kunnen genieten. Ik loop op de achtergrond met jullie mee en geef aandacht aan alle details, emoties en sfeer, met frisse, pure en oprechte foto’s.

Erna

Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie een kleine preview van de foto’s. Erg leuk voor bijvoorbeeld social media en de groepsapp.

De rest van de foto’s lever ik binnen zes weken, samen met een voorstel voor een album. Daarna kunnen we nog eens om tafel om een mooi album voor jullie uit te zoeken en eventuele aanpassingen aan het album te bespreken.


Investering

Bruidsreportage budget
€ 750,-
4 uren fotografie op locatie
ruime selectie foto’s
alle foto’s nabewerkt
foto’s in hoge resolutie
reiskosten tot 50 km
light album 20x20 cm 15 pagina’s
Bruidsreportage standaard
€ 1000,-
6 uren fotografie op locatie
ruime selectie foto’s
alle foto’s nabewerkt
foto’s in hoge resolutie
reiskosten tot 50 km
album 25x25 cm 30 pagina’s
Bruidsreportage extra
€ 1300,-
8 uren fotografie op locatie
ruime selectie foto’s
alle foto’s nabewerkt
foto’s in hoge resolutie
reiskosten tot 50 km
luxe album 30x30cm 40 pagina’s

1 extra uur fotografie
€ 100,-

luxe trouwalbum
vanaf € 400,-


Is onze datum nog beschikbaar?

Willen jullie graag weten of jullie dag nog beschikbaar is of hebben jullie andere vragen? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en details te bespreken.