Capturing life’s precious moments

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet vraag je je af hoe het ook alweer was toen je zoontje nog klein was of je kinderen nog puber. Eigenlijk heb je niet eens door hoe waardevol foto’s van de gewone dagelijkse dingen zijn, totdat je die van vroeger terug ziet. Juist die alledaagse dingen zijn zo interessant om vast te leggen in een day in the life reportage. Om later weer een beeld te kunnen krijgen van de sfeer en het leven toen.

Juist de gewone dingen zijn zo bijzonder. Het tanden poetsen, samen boekje lezen, samen eten, de hond uitlaten, samen spelen en lachen, maar ook ruzietjes en traantjes horen bij het dagelijks leven.

Ik kom graag bij jullie thuis om van jullie dag een documentaire reportage te maken. Ik loop een (gedeelte van) de dag met jullie mee en leg jullie rituelen en gewoontes vast. Jullie kunnen iets leuks gaan doen, zoals bijvoorbeeld een boswandeling of naar een dierentuin, maar je kunt ook gewoon thuis blijven en je eigen gang gaan. Ik loop met jullie mee en leg de alledaagse dingen vast. Na een tijdje merk je niet meer dat ik er ben en kan ik jullie op een ontspannen manier vastleggen. Gewoon zoals jullie zijn. De foto’s worden gebundeld in een mooi album. Een dierbare herinnering voor later.


Portfolio

previous arrow
next arrow
Slider

Wat kun je verwachten?

Voor

Wanneer je contact met me opneemt plannen we een dag in waarop het jullie goed uitkomt. Laat even weten welk gedeelte van de dag jullie mij erbij willen hebben en of jullie een uitje plannen of juist thuis willen blijven.

Als je wilt, dan mag je het huis van tevoren opruimen, maar dat hoeft niet. Ook de rommeltjes zijn dingen die bij het dagelijks leven horen. Deze spullen maken de foto’s juist persoonlijk en uniek. Hierin geldt dus: doe wat bij jullie past.

Tijdens

Tijdens de day in the life reportage fotografeer ik jullie gewoon zoals jullie zijn. We poseren niet, zodat jullie ontspannen op de foto komen. Eigenlijk is het enige wat je hoeft te doen: jezelf zijn. Ik volg en leg de dagelijkse dingen vast. Jullie kunnen bijvoorbeeld een wandeling maken, een picknick houden of thuis een bordspel doen. Niets moet, alles mag. Het gaat er vooral om dat jullie lekker ontspannen en jezelf zijn.

Ik let vooral op de sfeer, jullie band, kleine handelingen, een lach en een traan. Juist die kleine momenten zijn zo dierbaar en waardevol voor later.

Erna

Binnen drie dagen na de reportage stuur ik een kleine preview van de foto’s. Leuk voor op social media! Daarna selecteer ik de mooiste foto’s van de reportage en zal ik alles met veel zorg nabewerken. Hier heb ik meestal 1-2 weken voor nodig. Wanneer de foto’s klaar zijn stuur ik ze toe via wetransfer, zodat je ze zelf kunt downloaden en in eigen beheer hebt.

Daarna zet ik voor jullie een concept album in elkaar, die jullie eventueel naar eigen wens nog aan kunnen passen.


Investering

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals de pakketten hieronder. Zo heb je al een day in the life reportage vanaf 275 euro. Heb je een speciale wens? Laat het even weten. Er is heel veel mogelijk!

day in the life - momenten
€ 275,-
reportage van ongeveer 2 uren
ruime selectie nabewerkte foto's
album van 20x20 cm met 24 pagina's en linnen omslag
een backup van 2 jaar
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats
 
day in the life - halve dag
€ 495,-
reportage van ongeveer 4 uren
ruime selectie nabewerkte foto's
album van 20x20 cm met 40 pagina's en linnen omslag
een backup van 2 jaar
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats
 
day in the life - hele dag
€ 895,-
reportage van ongeveer 8 uren
ruime selectie nabewerkte foto's
album van 20x30 cm met 50 pagina's en linnen omslag
een backup van 2 jaar
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats
 

Cadeaubon

Wil je graag een reportage cadeau geven? Dat kan! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en details te bespreken.


Inspiratie

Wil je graag inspiratie opdoen? Kijk dan even bij het volgende blog!