A baby fills a place in your heart you never knew was empty

Wat leuk, je krijgt een kindje! Wat is het dan heerlijk om je te verheugen op die ieniemienieteentjes, dat mooie plukje haar en die kleine vingertjes. Zo klein, maar het wonder is zo groot. Vooral de eerste weken gaan ontzettend snel! Dus extra reden om mooie herinneringen te laten maken met een newborn lifestyle reportage, want de tijd vliegt!

Ik kom graag langs in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik loop met jullie mee in de dagelijkse verzorging en leg die momenten vast die je anders zo snel vergeet. De ontspanning op het gezichtje wanneer je kindje in bad gaat, de knuffels en kusjes en natuurlijk de kleinste details. Bij jullie thuis is iedereen het meest ontspannen. Zo maak ik de meest natuurlijke foto’s.

Mijn stijl is zo puur en natuurlijk mogelijk. Ik neem geen accessoires mee en ik maak ongedwongen, niet geposeerde foto’s. Ik geef waar nodig wel aanwijzingen tijdens de reportage.


Portfolio

1309_AvV_lize_10636_webformaat
1309_AvV_lize_10845_webformaat
1309_AvV_lize_10821_webformaat
1309_AvV_lize_10765_webformaat
1309_AvV_lize_10659_webformaat
1309_AvV_lize_10752_webformaat
1309_AvV_lize_10737_webformaat
0711_AvV_xian_metz_14495_webformaat
2108_AvV_sofie_lotte_53361-Verbeterd-NR_webformaat-2
0711_AvV_xian_metz_14532_webformaat
0711_AvV_xian_metz_14452_webformaat-2
0510_AvV_mex_mosterd_12303_webformaat-2
0510_AvV_mex_mosterd_12269_webformaat
0510_AvV_mex_mosterd_12223_webformaat-2
0510_AvV_mex_mosterd_12139_webformaat-2
0407_AvV_jakob_krom_6237_webformaat
naomi earlybirds reportage prematuur baby newborn
lifestyle_newborn_foto_reportage_12
lifestyle_newborn_foto_reportage_1
2603_AvV_rayn_27067_webformaat
2603_AvV_rayn_27052_webformaat
0111_AvV_jonah_sem_flameling_22765_webformaat
0111_AvV_jonah_sem_flameling_22695_webformaat-2
2108_AvV_sofie_lotte_53328-Verbeterd-NR_webformaat-2
previous arrow
next arrow

Wat kun je verwachten?

Vooraf

Als je al weet dat je een newborn lifestyle reportage bij mij wilt boeken, dan kun je al contact met me opnemen tijdens de zwangerschap. Het is wel handig als ik alvast ruimte in mijn agenda vrij kan maken voor als de kleine er is.

Als jullie kindje eenmaal geboren is kan je het me even laten weten, zodat we een datum in kunnen plannen. Dat hoeft niet meteen, maar kan bijvoorbeeld ook na twee tot vier weken. Het is vooral belangrijk dat het goed gaat met moeder en kind. Neem je tijd en bekijk wat je zelf prettig vindt. Heb je tijdens je zwangerschap nog geen contact met me gehad? Geeft niet! Je kunt altijd nog even bellen of mailen om te kijken of ik nog een gaatje in mijn agenda heb!

Wanneer we een datum en tijdstip hebben gepland is het handig om een paar voorbereidingen te doen. Ik fotografeer het meest in de babykamer, woonkamer en slaapkamer, dus zorg ervoor dat die klaar zijn om gefotografeerd te worden.

Trek iets aan waar jij je prettig in voelt en wat bij je past. Zorg er wel voor dat er geen drukke prints en logo’s op staan, want dat leidt erg af op de foto’s. Gaat het hele gezin op de foto, dan is het wel mooi om kleding te kiezen die op elkaar afgestemd is. Lichte kleding is altijd goed.

Tijdens

Voor de newborn reportage kom ik bij jullie thuis, lekker ontspannen en vertrouwd. Je kunt dan gewoon je gang gaan tijdens de verzorging van jullie baby. Door zo weinig mogelijk op de voorgrond te treden kan ik met jullie meelopen en de mooiste momenten vastleggen. Zo krijg je heel natuurlijke en pure foto’s.

Vooral de details vind ik erg belangrijk; de kleine vingertjes en teentjes, een snelle zoen, een knuffel, diep in slaap, een gaap, dat vind ik mooi om vast te leggen! En wat natuurlijk ook niet kan ontbreken zijn de portretten van jullie als gezin! Ook eventuele broertjes en zusjes zijn welkom, want die horen er natuurlijk ook bij!

Voor een reportage heb ik ongeveer 1,5 tot 2 uur nodig. Ik neem daar graag de tijd voor zodat ik rekening kan houden met het ritme van de kleine. Ik kom graag op een moment dat jullie kindje nog slaapt. We kunnen dan rustig even kennis maken en daarna kan ik het hele verzorgingsmoment vastleggen, zoals het badje, verschonen, voeden en knuffelen, totdat de kleine weer op bed gaat.

Erna

Binnen drie dagen na de reportage stuur ik je een kleine preview van de foto’s. Daarna selecteer ik de mooiste foto’s van de reportage en zal ik alles met veel zorg nabewerken. Hier heb ik meestal 1-2 weken voor nodig. Jullie krijgen de serie via wetransfer toegestuurd, zodat jullie de foto’s zelf kunnen downloaden en in eigen beheer hebben.


Investering

Je hebt al een newborn lifestyle reportage vanaf 375 euro. Heb je andere wensen? Laat het even weten. Er is van alles mogelijk!

Newborn Lifestyle reportage
€375,-
inclusief:
newborn lifestyle reportage van 1 – 2 uren
30-50 volledig nabewerkte bestanden op hoge resolutie
een backup van 2 jaar
album van 20×20 cm met 24 pagina’s en linnen omslag
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats
 
 
Bolle buik & Newborn combi
€ 550,-
inclusief:
zwangerschaps reportage van ± 1 uur
newborn lifestyle reportage van 1 – 2 uren
50-90 volledig nabewerkte bestanden op hoge resolutie
album van 20×20 cm met 40 pagina’s en linnen omslag
bestanden op hoge resolutie
een backup van 2 jaar
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats

Cadeaubon

Wil je graag een reportage cadeau geven? Dat kan! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en details te bespreken.


Inspiratie

Wil je graag inspiratie opdoen? Kijk dan even op de volgende blogjes!