day in the life

Andre en Christa gaven mij een bijzonder kijkje in hun dagelijks leven. Ik mocht op een zaterdagochtend met ze meelopen en de magie zoeken in de gewone dagelijkse dingetjes. Dit is de day in the life reportage van de familie de Groot.

Ontbijt

Ik was al vroeg aanwezig, want we willen een reportage maken van de ochtend met alle opstartrituelen erbij. Met een baby in huis begint dat ritueel vaak al vroeg. Ook in het weekend. Terwijl papa en mama een ontbijtje naar binnen werken mag Walter er gezellig bij komende zitten.

day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life

Tussendoor

Na het ontbijt wordt de vaat opgeruimd en Walter even beziggehouden. De laatste thee wordt nog snel even weggedronken en Walters ontdekkingstocht kan beginnen.

day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life

Tijd voor hapjes!

Dan is het alweer tijd voor eten. Walters pap wordt klaargemaakt. Eerst lijkt het hem niks, maar vervolgens zit hij er lekker van te smullen en spelen!

En een slaapje

Dat was al een heel drukke ochtend en Walter is moe. Tijd voor een dutje.

Flesje

Voor je het weet is hij weer opgeladen en klaar voor de volgende ronde. Maar eerst even een flesje en lekker kroelen bij mama.

day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life

Schone luier

Nog gauw even een schone luier en dan kunnen we weer vrolijk verder met boekjes lezen en de wereld ontdekken.

day in the life day in the life day in the life day in the life day in the life

Day in the life reportage

Het leven met een baby in huis is erg druk. Je valt van hapjes en flesjes in slapen, spelen en luiers verschonen. Alles in rap tempo achter elkaar aan. Het gaat als een roes voorbij en voordat je het weet zijn ze groot en weet je al niet meer hoe het ook alweer was. De foto’s uit de day in the life reportage helpen je om later weer eens terug te kijken en je de sfeer en het leven van toen weer te herinneren. Het zijn momenten die nooit meer terug komen en dat maakt zo’n fotoalbum zo waardevol.

Day in the life fotografie

Ook geïnteresseerd in een day in the life reportage? Kijk dan snel even hier en dan hoor ik graag van je!

Warme groet,

Anneke

One thought on “De magie van de dagelijkse dingen: day in the life familie de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.