Vorige maand was ik te gast bij Teije-Reitse in Nij Smellinghe in Drachten voor een newborn reportage. Hij is nummer vijf in de rij! Hij was wat te vroeg, maar het gaat goed met hem!

Van de ouders

Zondagochtend was het zover. Al veel mooie foto’s gezien en ook nieuwsgierig naar wat voor mooie foto’s er van onze kleine Teije-Reitse zouden worden gemaakt. Heel waardevol om dit bijzondere moment vast te laten leggen en ook met onze andere vier kinderen erbij. 

Onze fotograaf, Anneke, was heel rustig en het was een erg relaxte fotoshoot. Stiekem hebben we al een paar foto’s mogen zien en wat zijn ze prachtig geworden! Wauw! Zo dankbaar en goed dat we dit hebben laten doen. Bedankt!

Van de fotografe

Wat een warm welkom! Bij mijn aankomst in Nij Smellinghe staan er al vier kinderen te popelen om bij hun kleine broertje te gaan kijken. Ze hebben hem nog niet zo vaak gezien en daarom is het natuurlijk extra bijzonder als er ook nog een fotograaf bij is!

Al snel merken we dat dit voor Teije-Reitse toch een beetje te druk is. Daarom hebben de grootste twee kinderen eerst even een tijdje op de kleinsten gepast, zodat Teije-Reitse eerst even rustig verzorgd en gevoed kon worden. Daarna was het tijd voor heel veel knuffels en kusjes.

Je kunt meteen zien dat ze allemaal super trots zijn op hun kleine broertje. Nu maar hopen dat hij snel naar huis mag en jullie allemaal vol van hem kunnen genieten!

Heel veel geluk en liefde!

Wil je ook foto’s van je pasgeboren kindje?

Kijk dan eens naar de mogelijkheden. Of voor meer inspiratie op het blogje van Xian.

Warme groet,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.