A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten and the future worth living for.


Voel je al schopjes in je buik? Verheug je je al op die kleine wiebelteentjes en dat eerste lachje? Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Dit is zo’n bijzondere tijd. Dat moet gewoon vastgelegd worden! Houd je niet van poseren, maar wil je wel graag mooie herinneringen aan deze tijd? Dat kan!

We kunnen samen op zoek gaan naar een mooie locatie die bij je past. Dat kan ergens in de natuur zijn, maar bijvoorbeeld ook bij jou thuis. Jij alleen met je bolle buik, met z’n tweetjes of het hele gezin. Tijdens een zwangerschapsreportage gaan we samen op pad. We maken op een ontspannen manier foto’s waarbij je lekker jezelf kan zijn en op een spontane manier vastgelegd wordt.


Portfolio

zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot oosterling 2
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot oosterling 4
zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot
zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot oosterling 5
zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot 1
zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot oosterling 3
zwangerschapsreportage fotoreportage zwangerschap shoot iris
0208_AvV_familie_oosterling_zwangerschap_0076_webformaat
zwangerschapsfotografie
0208_AvV_familie_oosterling_zwangerschap_0032_webformaat
previous arrow
next arrow

Wat kun je verwachten?

Vooraf

Zwangerschapsfoto’s kun je het beste laten maken tussen de 30e en 35e week, afhankelijk van de grootte van je buik. Wacht je te lang, dan is de buik te groot en dat komt de foto’s niet ten goede.

Neem op tijd contact met me op om een afspraak te maken. Het liefst ca 1,5 week vóórdat je de fotoshoot wilt gaan doen. Dan weet je zeker dat ik tijd heb voor de reportage.

Vooraf overleggen we over de locatie die bij je past en een datum en tijdstip die ons beiden goed uitkomt.

Bedenk alvast wat je wilt dragen tijdens de reportage. Je moet je er vooral lekker in voelen. Als jij op je gemak bent, zie je dat terug op de foto’s. Let er wel op dat de kleding niet te drukke prints en logo’s heeft. Gaan jullie samen op de foto? Dan is het wel mooi om de kleding op elk elkaar af te stemmen en bijvoorbeeld een kleur te kiezen die bij iedereen terug komt. Dat zorgt ervoor dat jullie een eenheid vormen.

Tijdens

Voor de reportage gaan we samen op pad of kom ik bij jullie thuis. We maken bijvoorbeeld een wandeling, kletsen wat en ik leg je vast, gewoon ongedwongen, zoals je bent. Of ik kom bij je thuis en leg je dagelijkse bezigheden vast in een lifestyle sessie. Ik fotografeer je het liefst zo natuurlijk mogelijk, maar ik zal waar nodig ook aanwijzingen geven. Partner en kinderen betrek ik graag bij de shoot, want het is natuurlijk voor iedereen een bijzondere tijd. Zo wordt een fotoreportage een gezinsuitje!

Erna

Binnen drie dagen na de reportage stuur ik je een kleine preview van de foto’s. Leuk voor op social media! Daarna selecteer ik de mooiste foto’s van de reportage en zal ik alles met veel zorg nabewerken. Hier heb ik meestal 1-2 weken voor nodig. Ik lever de hoge resolutie foto’s via wetransfer, zodat je ze zelf kan downloaden en in eigen beheer hebt.


Investering

Je hebt al een zwangerschapsreportage vanaf 220 euro. Heb je speciale wensen? Laat het even weten, er is van alles mogelijk!

Zwangerschapsreportage
€ 220,-
inclusief:
zwangerschaps reportage van ± 1 uur
20-40 volledig nabewerkte bestanden op hoge resolutie
een backup van 2 jaar
album van 20×20 cm met 24 pagina’s en linnen omslag
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats
 
Bolle buik & Newborn combi
€ 550,-
inclusief:
zwangerschaps reportage van ± 1 uur
newborn lifestyle reportage van 1 – 2 uren
50-90 volledig nabewerkte bestanden op hoge resolutie
album van 20×20 cm met 40 pagina’s en linnen omslag
een backup van 2 jaar
reiskosten tot 25 km vanaf mijn woonplaats

Cadeaubon

Wil je graag een reportage cadeau geven? Dat kan! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en details te bespreken.


Inspiratie

Wil je graag inspiratie opdoen? Kijk dan even bij het volgende blog!