Het hele gezin

Wat is het hier toch prachtig! Elke keer als ik in de ecokathedraal kom ben ik weer onder de indruk van deze bijzondere plek, waar mens en natuur samen een prachtig kunstwerk hebben gemaakt. Als ik hier rondloop word ik al blij en helemaal als ik hier ook nog eens een familiereportage mag maken!

Oude bekenden

Degene die mijn blogjes volgt en goed opgelet heeft ziet hier misschien bekende gezichten. Dit gezin heb ik al vaker op de foto gezet. De laatste keer was alweer twee jaar geleden en wat zijn de jongens alweer gegroeid!

Broertjes
broertjes met mama
op onderzoek uit

Eigenwijsjes

Ze worden groter en daarmee ook hun eigen willetje. Op de foto gaan is niet meer cool en al snel hebben ze door dat ze in een geweldige speeltuin zijn. Hier kun je rondrennen, klauteren en van alles ontdekken. Gelukkig houd ik niet van stijve portretjes, dus ik laat ze lekker hun gang gaan. Voor ik het weet heb ik alweer een leuke serie bij elkaar geschoten.

lekker rennen
zoek het hogerop
bij mama

Vervolg

Wat was het leuk om jullie weer te zien, ik zou nog uren met jullie door kunnen kletsen. Wie weet tot de volgende keer!

Ook familiefoto’s nodig?

Wil jij ook familiefoto’s laten maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden of naar de reportages van familie van den Akkerfamilie Blonk of familie de Vries.

Warme groet,
Anneke van Vleeren

One thought on “Familiereportage | Ecokathedraal | familie Ferwerda

  1. Bedankt, je hebt de jongens op de foto gezet zoals ze zijn en ben je erg dankbaar. Vanaf de early birds shoot in het ziekenhuis van tyson na zijn geboorte heb je ons vastgelegd, 1 jaar erna en nu ook weer. Hartstikke dankbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.