familie Blonk

Wat een gezellig stel! Deze familie is een weekendje weg in Friesland en we spreken in de Overtuin in Oranjewoud af om en mooie familiereportage te maken.

Herfstkleuren

We treffen het met het weer. Het is een beetje bewolkt, maar droog, wat mooie, zachte plaatjes oplevert. De herfstkleuren zijn nog net een beetje aanwezig, dus daar maken we dankbaar gebruik van.

Als ik aankom staat de familie al te wachten. Ze hebben al een mooi plekje voor de eerste foto gespot en ik ben het helemaal met ze eens: dit is een plaatje.

Na de eerste plaatjes geschoten te hebben lopen we verder de Overtuin in en zoeken ook daar een paar mooie locaties. De kleren zijn netjes en de haren zitten in het gareel. Iedereen staat er mooi op.

Gekke bekken

Dan is het tijd om los te komen. En dat kan deze familie wel! Ze rennen, gooien met blaadjes en trekken gekke bekken. Hoe gekker hoe beter. Ik hou er van, want dit levert zulke leuke plaatjes op. Zie het resultaat hieronder.

de kinderen
de ouders
zussen
moeder en dochters
portret landscape
portret
broer en zus
blaadjes gooien
rennen
gekke bekken
vader en dochters
de stoere mannen

Meer zien?

Wil je meer zien? Bekijk dan eens de gezinsreportage van familie de Vries of Linda, Dennis en Eliza. Kijk voor de mogelijkheden voor je eigen gezinsreportage op deze pagina.

Warme Groet,
Anneke van Vleeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.