Mette

Laatst was ik op bezoek bij Mette in de Tjongerschans in Heerenveen. Deze pittige tante is inmiddels alweer een maand oud. Na een normale zwangerschap werd ze onverwacht geboren met 30 weken via een keizersnee en het gaat ontzettend goed met haar.

Van de moeder 

Daar was ze al onze lieve kleine Mette… 

Veel te vroeg…maar wat zijn we blij dat ze er is en dat ze het zo goed doet. We hopen dat we snel naar huis kunnen en dan lekker kunnen genieten met z’n drieën op de boerderij 

Anneke bedankt voor de fijne ochtend en de prachtige foto’s!  

Groetjes Nynke

Slaapkopje
Mette mag uit bed
Schone luier
Gaap
Hoofdomtrek opmeten
Mette op het aankleedkussen
Mette slaapt
Mem met Mette

Van de fotografe

We beginnen de ochtend rustig. Mette krijgt een schone broek en omdat de sonde vervangen moet worden, wordt deze er alvast uit gehaald. 

Even daarna moest de nieuwe sonde erin. Dit ging niet meteen op rolletjes en dat liet ze ook weten. Het kostte haar wel een hoop energie om te protesteren, dus was er niet veel meer over voor de borstvoeding. Daarom werd ervoor gekozen om haar vandaag via de sonde te voeden. 

Ze lag in de tussentijd heerlijk bij mem en had het zelfs zo comfortabel dat ze nog een klein dipje liet zien. Gelukkig was ze daar snel weer van hersteld. 

Ik heb deze ochtend met veel plezier gefotografeerd en heb het erg gezellig gehad. Geniet van jullie ‘tuttebelletje’ en ik wens jullie veel geluk en liefde in de toekomst! 

Warme groet, 
Anneke 

Meer zien?

Wil je meer earlybirdjes zien? Bekijk dan snel het blogje van Dries en Janne of de site van Stichting earlybirds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 11 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.