Nog even dit…

De foto’s zijn het belangrijkste onderdeel van uw woningpresentatie. U kunt maar één keer een eerste indruk maken! Een goede voorbereiding is daarom ontzettend belangrijk. Ik heb voor u een aantal tips op een rijtje gezet, waarmee u uw woning kunt voorbereiden op het maken van de foto’s.


Een schoon, opgeruimd en ruimtelijk huis

Algemeen
Zorg voor een neutrale inrichting door persoonlijke spullen zoals familiefoto’s en kindertekeningen weg te halen. Maak de ruimtes licht door gordijnen en rolluiken open te doen. Zet spullen van huisdieren uit het zicht.

Woonkamer
Zorg dat de woonkamer netjes is opgeruimd. Leg rondslingerende spullen weg en breng eventueel overbodige meubels naar de opslag of een ruimte waar geen foto’s gemaakt worden.

Keuken
Zorg voor een opgeruimde keuken door de vaat op te ruimen, zeep en schoonmaakmiddelen weg te zetten en niet te veel apparaten op het aanrechtblad te laten staan.

Badkamer
Houd de badkamer zo leeg mogelijk door bijvoorbeeld de was op te ruimen, geen volle wasmand te laten staan en shampooflessen en tandenborstels uit het zicht te zetten.

Slaapkamers
Zorg voor nette, ruimtelijke slaapkamers door losse spullen op te ruimen en de bedden netjes op te maken.

Hal
Zorg voor een opgeruimde hal. Laat bijvoorbeeld niet te veel jassen aan de kapstok hangen en ruim schoenen en laarzen op.

Tuin
Maak de tuin netjes door op te ruimen, het gras te maaien en er een schoffel door te halen. Zorg er ook voor dat er geen auto op de oprit staat.


tips woonkamer voor
tips woonkamer na
tips keuken voor
tips keuken na
tips slaapkamer voor
tips slaapkamer na
tips badkamer voor
tips badkamer na
previous arrow
next arrow

Werkwijze

Ik ben meestal 1-2 uren bezig met een woning, afhankelijk van het pakket en het formaat van de woning. Ik werk vaak per verdieping. Als ik ga filmen wandel ik in één keer door alle ruimtes en is het dus niet handig om spullen per ruimte te verplaatsen. Zorg er dus voor dat overbodige spullen ergens zijn opgeslagen waar ik geen foto’s maak.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op!