Gezin

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik op pad ben geweest voor Stichting Earlybirds. Vanwege de pandemie kon het niet. Erg jammer, maar begrijpelijk. Ik wil dat prille, kwetsbare leven natuurlijk niet in gevaar brengen. Maar wat heb ik het gemist en wat ben ik blij dat ik nu eindelijk weer eens jonge ouders gelukkig kan maken!

Floor en Mara

Floor en Mara zijn nog geen week oud wanneer ik de aanvraag binnen krijg. Ik bel voor een afspraak en we kunnen dezelfde week nog. De tweeling is geboren met 33 weken en 5 dagen en is nu precies een week oud. Mara ligt al in een bedje. Floor heeft nog een beetje extra ondersteuning nodig, dus die ligt nog in een couveuse.

Mara
Voetje
Kusje van papa
Met z'n vieren bij elkaar

Nieuwsgierig

Ondanks hun vroege aantreden doen de beide dames het nu erg goed. Ze hebben de groei er flink in gezet. Ook merken ze wel dat er een fotografe aanwezig is. De oogjes gaan regelmatig even nieuwsgierig open.

Mara
Bij mama in de armen
Buidelen bij mama
handje baby

Heel veel geluk en liefde met jullie mooie gezinnetje!

Newbornreportage

Ben je zwanger of heb jij net een baby? Ik kom graag bij je thuis om tijdens een verzorgingsmoment mee te lopen met de dagelijkse bezigheden om een luchtige, ongedwongen reportage te maken. Kijk eens voor de mogelijkheden op deze pagina.

Warme groet,
Anneke van Vleeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.