Broer en zus

Er moet een cadeau komen voor moeders en wat is er nou leuker dan de kinderen en de kleinkinderen samen op de foto te hebben? Tijd voor een paar kiekjes dus. Op zaterdagochtend togen we naar de Kale Duinen bij Appelscha om een mooie familiereportage te maken. Deze keer komen Lis en haar broer met bijbehorende kinderen op de foto. We hebben bewolkt, maar zacht weer. Gelukkig regent het niet.

We beginnen met een paar plaatjes van het hele gezelschap. De serieuze foto’s zijn snel genomen, maar hoe krijg je iedereen er nou leuk op? Gekke bekken trekken dus!

groepsportret
groepsportret gekke bekken
groepsportret onder boom
groepsportret op tak

Grote zandbak

Dan ontdekken de twee kleinsten al snel dat ze eigenlijk in de grootste zandbak staan die ze ooit gezien hebben. Gelukkig staat de groep er al in z’n geheel op, want ik ben hun aandacht volledig kwijt. Heerlijk! Ze vergeten dat ik er ben en ik kan zo naar hartenlust mooie, ongedwongen plaatjes schieten. De rest kijkt het even aan, maar komt ook al snel los als ze zien dat het zo prima gaat.

spelen met zand
spelen met papa

Moeder en dochter

Moeder en dochter moeten natuurlijk ook even samen op de foto. Roos heeft zich vandaag voor de gelegenheid speciaal opgemaakt. Wat lijken ze op elkaar he?!

moeder en dochter
moeder en dochter

Vader en zoon

Wat een heerlijk ventje! Hij heeft de hele tijd een grote lach op zijn gezicht gehad. Alles was leuk en interessant. Vooral om er lekker samen met papa op uit te zijn.

vader en zoon
vader kijkt naar zoon
knuffel vader en zoon

Kattenkwaad

Na een tijdje worden neef en nicht een beetje baldadig en gaan er samen vandoor. Lekker rennen door het zand!

handjes vasthouden
rennen
bellen blazen
grote lach
bellenblaas plezier
rennen van de heuvel

Ook familiefoto’s nodig?

Wil jij ook familiefoto’s laten maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden of naar de reportages van de familie Blonk of familie de Vries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.