Newborn lifestyle reportage: Lize

Wat een poppetje! Ik heb laatst een newborn lyfestyle reportage gemaakt van Lize. Op een donderdagochtend sprong ik in de auto op weg naar Wolvega, waar ik Lize, haar trotse ouders en grote broer Daan leerde kennen.

Even kennismaken

Dat ging lekker vlot, want Daan is een echte kletsmajoor. Hij wilde meteen wel zien wat er in die grote tas zat en liet me met alle plezier al z’n speelgoed zien. Voor ik het wist had ik een arm vol knuffels en als het aan hem lag moesten er ook nog vijf auto’s bij ;-). Maar eerst wilde ik natuurlijk even kennis maken met zijn zusje. Lize lag nog lekker te slapen en dat gaf mij gelegenheid om alvast een paar lieve portretjes te schieten.

Newborn lifestyle reportage: LizeNewborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize

Het verzorgingsmoment

Toen Lize wakker werd, werd ze lekker uitgebreid verschoond en gebadderd. Papa en mama konden rustig hun gang gaan, zodat ik daar in alle rust foto’s van kon maken. Daan werd er ook bij betrokken en mocht helpen waar hij dat kon.

Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: LizeNewborn lifestyle reportage: Lize

Knuffelmomentje

Na het badje was er tijd voor de voeding en een dikke knuffel van papa en mama.Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: LizeNewborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize

Moe

Lize begint als snel weer moe te worden, dus tijd voor een laatste paar fotootjes. We konden zelfs Daan overhalen om nog even met z’n allen op de foto te gaan.

Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: LizeNewborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize Newborn lifestyle reportage: Lize

Gezellige ochtend

Ik heb een heel gezellige ochtend gehad en vond het ontzettend leuk om jullie te leren kennen. Ik hoop jullie in de toekomst weer eens terug te zien en wie weet weer eens voor de lens te hebben!

Enthousiast geworden?

Wil jij nou ook zo’n mooie newborn lifestyle reportage? Kijk even op deze pagina voor meer informatie en dan zie ik je snel!

Warme groet,

Anneke van Vleeren

One thought on “Newborn lifestyle reportage in Wolvega: Lize

  1. Het was een hele fijne ervaring en we zijn ook super blij met het resultaat ! Precies zoals we waren/zijn šŸ™‚ wij bevelen Anneke zeker aan voor het doen van een newborn lifestyleshoot ! Wie weet treffen wij elkaar weer in de toekomst bij een volgende shoot šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.