portretten

In de fotografie blijft altijd wel iets te leren. Daarom vind ik het leuk om zo nu en dan een workshop of cursus te doen. Zo doe ik nieuwe vaardigheden en inspiratie op en leg ik nieuwe contacten. Deze stond al heel erg lang op mijn to do lijstje: Een workshop ‘magie van het natuurlijke licht’ bij Willie Kers. En laatst heb ik eindelijk de stap genomen en me ingeschreven (tja, er zijn altijd genoeg redenen om iets uit te stellen). Zo ging ik een woensdag naar Apeldoorn om eerst een ochtend theorie te krijgen en in de middag lekker te fotograferen.

De ochtend

’s Ochtends begonnen we met een voorstelrondje (heb jij daar ook altijd zo’n hekel aan?!) en vervolgens kregen we informatie over camera instellingen zoals de belichtingsdriehoek en de kelvinschaal. Met deze informatie mochten we ’s middags aan de gang. Ondanks dat het grootste deel van deze informatie mij wel bekend is steek ik er toch wel wat van op.

De middag

Na een lekkere lunch zijn we in de auto gestapt en naar een park in de buurt gereden. We kregen nog wat uitleg over plaatsing van het model, kijken naar het licht en camera instellingen. Daarna mochten we zelf aan de slag met de vier prachtige modelletjes die Willie geregeld had. De tips en tricks tussendoor hielpen me nog wat verder op weg en waren erg leerzaam. Door te doen leer je echt naar het licht te kijken en de magie in je foto’s te vangen. Een impressie van de middag:

portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten portretten

Familiereportage

Wil jij nou ook eens mooie foto’s van jezelf en de kinderen? Kijk even op deze pagina voor de mogelijkheden!

Warme groet,

Anneke van Vleeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.