Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex

Ongeveer een keer per maand ga ik op pad voor Stichting Earlybirds. Via die stichting bieden wij ouders van prematuur geboren kindjes een liefdevolle reportage aan. Deze keer mocht ik een newborn reportage maken van Mex.

Wat een schatje!

De liefde spat er vanaf! Toen ik in Nij smellinghe kwam fotograferen was Mex net 1 week oud en papa en mama waren hem nog helemaal aan het ontdekken. Ik hoorde die ochtend regelmatig: “Die oortjes! Dat tongetje! Die handjes! Oh, wat schattig!” En het is ook een schatje.

Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex

Melkmondje

Zo’n tevreden, maar ook sterk mannetje. Hij dronk met grote teugen bij mama uit de borst en viel daarna als een blok in slaap. Met ‘melkmondje’. Ik ben als een blok gevallen voor dit schatje en begrijp heel goed dat papa en mama hun ogen niet van hem af kunnen houden.

Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex

In bad

Mex ging vrijdag voor het eerst in bad. Zo heerlijk om te zien hij zich volledig overgaf aan het warme water. Als het aan hem lag bleef hij daar de hele dag dobberen. Super leuk voor mij om mee te maken en vast te mogen leggen.

Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex

Tijd om te genieten en bij te komen

Nu eerst bijkomen en de heftige tijd van de bevalling een plekje geven. Dat was namelijk even schrikken met 33 weken en 3 dagen. Papa was nietsvermoedend naar zijn werk gegaan die ochtend. Ze had wel wat krampen in haar buik, maar dat gebeurde wel vaker. Het was nog even spannend of hij er bij kon zijn, want zijn werk is dik een uur rijden. Gelukkig was hij op tijd om haar bij te staan.

Ik wens jullie heel veel geluk en liefde in de toekomst!

Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex Newborn reportage voor Stichting Earlybirds: Mex

Stichting Earlybirds

Deze newborn reportage is aangeboden door Stichting Earlybirds

Wil je thuis graag een newborn reportage laten maken? Dat kan! Kijk even op deze pagina voor meer informatie of neem even contact met me op.

Warme groet,

Anneke van Vleeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.