Liam in zijn bedje

Dit kleine vechtertje, Liam, is geboren met 34 weken. Ik kwam een newborn reportage van hem maken in ziekenhuis de Tjongerschans op de dag voordat hij naar huis mocht. Lees hier zijn verhaal:

Van de ouders

Liam, je naam betekend wilskracht en dat heb je. Wat een strijder ben jij. Voor ons een echte viking. Wat had je snel de borstvoeding techniek je eigen gemaakt. Maar oh zo moe en klein nog om het vol te houden.

Met 34 weken kwam je zo onverwacht met een spoedkeizersnee op de wereld. Mama heeft er niks van gezien door de narcose, dat vind ik heel erg. Je hartslag was vertraagd en je moest eruit. Maar jij was daar natuurlijk ook nog niet helemaal klaar voor.

Een aai over de bol van papa
Liam
Voetje

Nu 3 weken later zijn papa en mama zo blij en dankbaar dat je er bent!!  We proberen alles een plekje te geven. Je doet het super. We zijn erg blij dat er een lichtpuntje als afsluiting was door stichting earlybirds. Dit van een ziekenhuis periode die erg zwaar was voor ons gezin, toch nog een mooie herinnering aan overgehouden.

Dikke kus papa en mama

Liam in bad

Mijn verhaal

Liam had er afgelopen vrijdag al helemaal zin in. Toen ik binnen kwam begon hij al aardig wakker te worden, dus ik mocht meteen aan de slag. Hij is lekker in bad geweest en mocht daarna drinken bij zijn moeder. Helemaal uitgeteld kreeg hij de rest van de voeding via de sonde en is lekker gaan slapen.

Gelukkig was ik net op tijd, want de dag erna mocht hij al naar huis! Het was een gezellige, ontspannen reportage en ik heb de foto’s met veel plezier voor jullie gemaakt. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen!

Liam in bad
In bad
Kruintje
Een lachje
Liam in zijn bedje

Mijn werk voor Stichting Earlybirds

Elke reportage is uniek en weer bijzonder op zijn eigen manier. Elke keer leer ik weer nieuwe dingen. Niet alleen op gebied van fotografie, maar ook over hoe het is als je kindje te vroeg geboren wordt. Met mijn fotografie hoop ik een steentje bij te dragen aan het verwerken van zo’n heftige periode.

Meer verhalen

Wil je meer verhalen van earlybirdjes lezen? Bekijk dan eens op het blog over Stan of Niek.

Warme groet,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.