Jax in bad

Vorige week kwam er weer een nieuwe aanvraag voor een newborn reportage voor stichting earlybirds binnen. Deze keer van de kleine Jax, geboren met 28 weken. Op een disdagochtend kom ik een uurtje meelopen met de verzorging in ziekenhuis de Tjongerschans.

Al wakker!

Dinsdag 26 februari mocht ik foto’s maken van Jax in de Tjongerschans in Heerenveen. Toen ik aankwam stonden de ouders net te wachten bij de hoofdingang. Wanneer we op de kamer van Jax aankomen zien we dat hij al wakker begint te worden.

Na een kort voorstelrondje beginnen de ouders aan de verzorging. Vandaag staat er een badje op de planning. Dit vind ik altijd leuk, want dat geeft zo veel gelegenheid voor mooie foto’s!

Portret Jax
Voetjes
Wassen in bad

In bad

Jax is al eens eerder in bad geweest. Dat was toen even wennen, maar het is duidelijk dat hij het nu niet meer erg vindt. Hij ontspant zich volledig en er komen zelfs een paar lachjes!

Lachje
lekker ontspannen in bad
grote gaap

Tijd voor een flesje

Na het badje kijkt hij nog even lekker wakker om zich heen. Hij heeft honger en het is tijd voor een flesje. Hij doet al goed zijn best en krijgt hem al grotendeels leeg. De rest van de voeding krijgt hij via de sonde.

aankleden
flesje
handje
boertje laten bij papa

Bijna naar huis!

Nog even doorzetten! Als hij genoeg zelfstandig kan drinken mag hij naar huis, hopelijk eerst de laatste verhuizing na de vele verschillende ziekenhuizen.

Jax bij papa
Jax bij mama
Jax bij ouders


Heel veel geluk en liefde!

Verder lezen?

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk voor Stichting Earlybirds? Bekijk ook eens de blogjes van Jane en Liam. Ik maak ook newborn reportages bij jullie thuis.


Warme groet,
Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.