zakelijke portretten

Je website is je visitekaartje. De eerste indruk is ontzettend belangrijk en kan je niet over doen. Daar is Anne-Marie zich heel goed bewust van. Daarom nam ze contact met mij op voor professionele zakelijke portretten voor op haar website, zodat ze daarmee meteen een goede start kan maken.

Maar eerst even kennis maken

Ik had Anne-Marie al eens eerder gesproken, maar echt goed kenden we elkaar nog niet. Ik werd echter hartelijk ontvangen en onder het genot van een dampende kop thee hebben we eerst bijgekletst. Zo konden we allebei even aan elkaar wennen en onze verwachtingen van de reportage aangeven.

Het doel van de foto’s

De foto’s moesten de bezoeker van de website een goed beeld beeld geven van de praktijk en het gezicht erachter. Er was al een opzetje van de website, wat mij een goed beeld gaf van de stijl en sfeer die Anne-Marie wilde uitstralen. Dit gaf mij een uitgangspunt om foto’s te maken in dezelfde lijn en met de beoogde professionele uitstraling.

Creatieve ideeën

Toen we in gesprek waren over het doel en de stijl van de foto’s kwamen er meteen al tal ideeën naar boven borrelen. We wisselden een aantal uit en gingen toen al snel aan de slag.

De praktijkruimte

Een belangrijk onderdeel van de foto’s voor de website is de praktijkruimte. Voor cliënten is het prettig om al een indruk te hebben van de ruimte waar je terecht komt. Als de sfeer bij je past is het makkelijker om ontspannen in gesprek te gaan. Ik heb foto’s gemaakt van de spreekruimte en de werkplek. Ook de openslaande deuren naar de tuin hebben een belangrijke functie in de foto’s.

zakelijke portretten zakelijke portretten

De portretten

Ik heb Anne-Marie op verschillende manieren en in verschillende ruimtes gefotografeerd. Lachend, maar ook zakelijker. Veel variatie vind ik belangrijk, zodat je voldoende keuze hebt voor de website. Bij sommige onderdelen past nou eenmaal beter een zakelijke foto, terwijl op andere pagina’s de ontspannen portretten meer op hun plek zijn.

zakelijke portretten

Details

En natuurlijk vergeet ik de details niet. Ook deze zijn erg bepalend voor sfeer en een perfecte opvulling voor de lege plekken op de site.

zakelijke portretten

Het resultaat

Wil je zien hoe de foto’s uiteindelijk zijn geïntegreerd in de website? Het totaalplaatje kun je vinden op de site van psychologiepraktijk Eisses

Zakelijke portretten

Wil jij ook graag professionele foto’s voor jouw website? Kijk dan snel even hier en neem gerust even contact met me op voor een offerte.

Warme groet,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.