yoga portretten

Wat ik nou zo leuk vind aan fotografie is dat het nooit hetzelfde is. Zo kwam Agnieszka laatst naar me toe met de vraag of ik ook yoga portretten van haar wilde maken. En natuurlijk wilde ik dat! De houdingen die in de yoga lessen worden aangenomen zijn niet alleen erg ontspannend, maar ook erg fotogeniek. Voor mij volledig nieuw en daarom juist erg leuk om te doen.

Maar waar dan?

Eigenlijk waren we daar al vrij snel uit. Agnieszka wilde haar foto’s graag in de natuur laten maken. Ik wist wel en mooi plekje bij de molen tussen Wolvega en de Blesse. Niet te ver weg, maar altijd rustig en heel geschikt voor de sfeer in deze foto’s.

Op locatie

De dag van de reportage was het prachtig stralend weer. Geen vuiltje aan de lucht, wat een geluk! Eenmaal bij het bruggetje rolde Agnieszka haar matje uit en begon haar yoga serie te doen. De houdingen spreken voor zich, dus ze kon eigenlijk gewoon lekker haarzelf zijn. Ik geef wel aanwijzingen, maar alleen daar waar nodig. Die relaxte sfeer zie je terug in de foto’s.

Het resultaat

We zijn ongeveer een uur aan het fotograferen geweest. Onderstaande foto’s zijn een selectie uit het resultaat:

yoga portretten

yoga portretten yoga portretten yoga portretten yoga portretten yoga portretten

Ook een bijzondere reportage van jezelf?

Heb jij ook een leuk idee voor een bijzondere reportage? Heb je bijvoorbeeld een bijzondere hobby of misschien een huisdier waar je graag mee op de foto wilt? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en ik maak graag een offerte voor je!

Warme groet,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.