Dinsdag 22 mei mocht ik foto’s maken van Tyson. Tyson is geboren met 34 weken en 1 dag. Mama heeft met 26 weken in Groningen gelegen i.v.m. bloedverlies. Ze had al twee dagen weeën toen pas herkend werd dat ze aan het bevallen was. Ze werd al in orde gemaakt om naar de OK te gaan voor een spoedkeizersnee  toen ze er achter kwamen dat ze al 10 centimeter ontsluiting had. Vervolgens werd hij binnen 2 minuten geboren. Dat was even paniek in de tent, maar uiteindelijk wel beter voor hem. De placenta was aan onderkant kapot (gerafeld) en er zaten bloeding omheen maar functioneerde schijnbaar nog zodat hij kon groeien omdat ze rust had genomen.

Maar het is een sterke vent hoor! Hij drinkt al helemaal zelf. Voor de ouders best spannend, want hierdoor is er steeds minder controle op zijn gewicht en melkinname. Hij drinkt eerst uit de borst en de rest netjes uit de fles.

Papa en grote broer waren er vandaag ook bij. Gezellig met z’n allen op de foto. Grote broer was een beetje moe van alle indrukken van de afgelopen weken, maar werd goed verwend door het personeel en kon zo ook mooi op de foto.

Tijdens het verschonen liet Tyson zich nog even van zijn beste kant zien. Toen de luier net af was bestookte hij mama met een mooie geel-bruine klodder. Gelukkig net niet op de kleding, maar tot groot vertier van de fotografe en het ziekenhuispersoneel.

Ik vond het ontzettend gezellig en heb veel gelachen tijdens de reportage. Geniet van jullie mooie gezin, ik hoop voor jullie snel thuis!

Warme groet,

Anneke van Vleeren

newborn fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.