Rayn bij mama op de arm

Het is lang geleden dat ik op pad geweest ben voor de stichting, totdat ik afgelopen donderdag weer een aanvraag binnen kreeg. Het is voor mij een uur rijden, maar ik weet dat het momenteel lastig is om de aanvragen in die regio in te vullen. Ik gun ook dit gezin een liefdevolle reportage, dus ga ik zaterdagmiddag op pad naar Emmen.

Het gezin

Bij de ingang van het Treant Scheper ziekenhuis ontmoet ik de ouders en grote broer van Rayn. Ryan is geboren met 31 weken en inmiddels 7 weken oud. We kunnen meteen door naar zijn kamertje. Hij is inmiddels al regelmatig verhuisd, maar heeft nu een plekje voor zichzelf.

bedje
Rayn met gezin
Rayn bij broer

Lekker badderen

Wanneer we binnen komen begint Rayn al een beetje wakker te worden. Er staan een bad en een flesje op het menu, dus mama gaat al snel aan de slag. Er wordt een badje gevuld en met drie man sterk wordt Rayn gewassen en weer aangekleed.

rayn bij mama
foto maken
badderen
badderen
Aankleden

Flesje

Terug in zijn eigen kamertje krijgt hij nog een flesje, wat hij helemaal opdrinkt. Het gaat goed met hem. Hij slaapt in een gewoon bedje, hoeft niet meer aan de monitor en drinkt steeds vaker zijn flesje leeg. Het einde van de ziekenhuisperiode komt gelukkig in zicht en het gezin kijkt er reikhalzend naar uit om hem mee naar huis te kunnen nemen.

Flesje van mama
Flesje
Kusje van mama
Rayn bij mama

Naar huis

Het was een lange weg, maar op 31 maart mocht Rayn eindelijk mee naar huis. Heel veel geluk en liefde samen!

Stichting Earlybirds

De foto’s zijn gemaakt in opdracht van Stichting Earlybirds.

Newbornfotografie

Lig jij niet in het ziekenhuis met een prematuurtje, maar wil je wel graag een mooie fotoreportage laten maken? Dat kan! Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Warme groet,
Anneke van Vleeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.