Yes! Je hebt een reportage geboekt en je gaat met je gezin op de foto. De kleren zijn zorgvuldig uitgezocht, de haren zijn netjes in het gareel en het make-upje zit er op. Nu hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat de kleren van de kinderen schoon blijven en iedereen netjes lachend op de foto staat…toch?

Het perfecte plaatje

Ja, ze moeten er wel netjes op staan. Zo hoort dat toch? Even een paar gekke bekken trekken achter de camera, dan lachen ze vanzelf. En deze plaatjes schiet ik ook altijd. Want die horen er gewoon bij en zijn ook zeker mooi.

gezinsreportage

Of toch niet?…

Maar ik kom pas echt los als ik de niet-zo-perfecte plaatjes schiet. Dat zijn namelijk de foto’s waaruit jullie karakter echt spreekt en waarop je jullie band met elkaar goed kan zien. Daarom maak ik altijd graag een mix van deze twee. Dat maakt jullie serie compleet en uniek.

Conclusie

Wat mij betreft bestaat het ‘perfecte’ plaatje niet, maar is het een mix van foto’s die weergeven wie jullie echt zijn. Dus mijn tip voor jouw gezinsreportage: relax! Die perfecte plaatjes komen er wel, maar geef de kinderen vooral de kans om zichzelf te zijn. Laat ze maar lekker spelen, of even boos zijn. Dat waait wel weer over en levert vaak ook nog eens heel mooie plaatjes op.

Gezinsreportage

Wil jij ook graag een ‘niet-zo-perfecte’ gezinsreportage? Kijk gerust even naar de mogelijkheden!

Warme groet,
Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.