familiefoto's

Een tijdje terug bedachten we dat we eigenlijk veel te weinig foto’s van onszelf hebben. Ik maak genoeg foto’s van andere gezinnen, maar dat van mezelf schiet er gewoon een beetje bij in. Wanneer we samen een dagje weg gaan laat ik mijn camera meestal thuis (ik wil toch niet aan het werk zijn op zo’n dag) of ik neem mijn compact camera mee. Maar laatst kreeg ik het op mijn heupen, pakte mijn camera en sleepte mijn gezin mee naar het koepelbosch. Met de workshop van Willie Kers nog vers in mijn achterhoofd zijn we de bosjes in gedoken en heb ik nu eens echt mooie familiefoto’s van ons en de kinderen gemaakt.

Broer en zus

Zoals je dat waarschijnlijk in elk gezin wel ziet: Ze kunnen niet met en ook niet zonder elkaar. Het ene moment staan ze elkaar voor de camera (zo schattig!) een dikke knuffel te geven. Het andere moment belagen ze elkaar met takken.

familiefoto'sfamiliefoto'sfamiliefoto'sfamiliefoto's

Gewillige modelletjes

Dat ik mijn eigen kinderen niet heel vaak fotografeer heeft een voordeel: ze vinden het ontzettend leuk als ze wel een keer model mogen staan! Ze waren ontzettend enthousiast en ze werkten goed mee.

familiefoto's familiefoto's familiefoto's familiefoto's familiefoto's

Lang leve het statief

Omdat ik zelf fotografeer heb ik niet zo snel de neiging om een andere fotograaf te vragen om foto’s van mijn gezin te maken. Ik zie het belang van goede foto’s en mooie herinneringen voor later, maar het komt er gewoon niet van! Daarom heb ik de camera op een statief gezet en ook een paar fotootjes van ons vieren geschoten.

familiefoto's

Meer zien?

Bekijk ook deze reportage van familie Spitzen bij de Kale Duinen.

Familiefoto’s

Wil je zelf ook foto’s laten maken van je gezin? Bekijk hier de mogelijkheden of neem even contact met me op.

Warme groet,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.