Vorige week zondag had ik de eer om een familie reportage van de familie Oosterling te mogen maken. Met dit gezellig zootje oneregeld šŸ˜‰ heb ik een super leukeĀ ochtend gehad. Yuna was in de supermodel mood en maakte de mooiste poses voor me. Zelfs Niva hield zich super goed de hele tijd! We hadden erg geluk met het weer en de foto’sĀ komen daardoor op hun best uit. Ik ben blij met het resultaat, ik hoop jullie ook!

Groetjes,

Anneke

Familie reportage Familie reportage Familie reportage Familie reportage Familie reportage Familie reportage Familie reportage Familie reportageFamilie reportage Familie reportage Familie reportage Familie reportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.