Donderdag 16 juni mocht ik weer op pad voor stichting earlybirds. Deze keer mocht ik Andy fotograferen, geboren met 32 weken, de jongste telg uit een gezin van 7 jongens.

Omdat de bloedwaarden van moeder niet goed waren ging de hartactie van Andy steeds verder onderuit. De laatste drie weken van de zwangerschap werd hij al goed in de gaten gehouden. Uiteindelijk is hij met een keizersnee gehaald.

Andy krijgt sondevoeding en ligt nog aan de monitor. Het gaat erg goed met hem. Gister heeft hij zijn flesje goed leeg gedronken. Dit heeft hem waarschijnlijk veel energie gekost, want daar had hij vandaag geen trek in. Deze keer daarom toch maar sondevoeding. Slapend… Gelukkig werd hij aan het eind van de fotosessie toch nog even wakker. Met nieuwsgierige oogjes lag hij om zich heen te kijken.

Papa en mama waren heel rustig en nuchter over de situatie. Mede doordat ze al eerder in een dergelijke situatie hebben gezeten. Andy kreeg alle aandacht en tijd voor knuffels en kusjes. Papa nam zelfs de tijd om hem voor het eerst in de armen te nemen. Voor mij een bijzonder moment om vast te leggen. Voor de ouders waardevolle foto’s voor later.

Ik wens jullie heel veel geluk en liefde voor de toekomst.

Groetjes,

Anneke

Andy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.