Wat een prachtige meisjes en wat is het jullie gegund! Amber en Felyne zijn geboren met 33 weken en 3 dagen na een pittige voorgeschiedenis. Ik kwam langs voor een newborn reportage in de Tjongerschans.

Na een fertiliteitstraject van anderhalf jaar bij de Tjongerschans, werd mama zwanger van een tweeling. De zwangerschap verliep goed, maar met 32 weken begon het te rommelen en kwam ze in het ziekenhuis terecht. Ze dacht eerst dat het lag aan de emoties rondom opa die op sterven lag, maar er bleek meer aan de hand te zijn. Ze kreeg weeënremmers en zo is de bevalling nog een dikke week uitgesteld.

Eigenlijk zou ze de volgende dag naar huis toe omdat alles goed leek te zijn, maar vroeg in de ochtend braken de vliezen en voor ze het wist was de keizersnee al achter de rug. Felyne heeft een beetje een moeilijke start gehad, waardoor ze nog even in Duitsland in het ziekenhuis heeft gelegen en in afzondering moest, maar gelukkig zijn de twee weer herenigd en liggen ze lekker op dezelfde kamer in de Tjongerschans.

Toen ik kwam fotograferen waren beide dames lekker wakker en keken nieuwsgierig om zich heen. Ze zijn samen in bad geweest. Voor het eerst weer lekker dicht bij elkaar. Ze hielden meteen stevig elkaars handen vast. Een bijzonder moment om mee te maken en vast te mogen leggen.

Papa kon er helaas niet bij zijn vanochtend omdat hij vrije dagen aan het opsparen is voor de periode waarin zijn dochters thuis komen. Ik geef hem groot gelijk en wens jullie allen heel veel geluk en liefde met jullie gezin!

Warme groet,

Anneke van Vleeren

Nebworn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.